Certamina

Vlaamse Olympiade Latijn & Grieks

De uitreiking van de prijzen deel 3

Omdat we dit jaar geen echte proclamatie konden geven, besloten we om met de diploma’s, certificaten en prijzenpakketten langs te gaan in de scholen zelf. Na afspraak, uiteraard, en met aandacht voor alle coronamaatregelen.

Verschillende comitéleden togen op pad en werden overal zeer hartelijk ontvangen. Zo goed als alle scholen hadden iets voorbereid en stuurden ons achteraf ook een aantal foto’s door. Alle foto’s publiceren zou ons wat te ver leiden, maar we gaan toch telkens een van de comitéleden in de kijker zetten met alle bezochte scholen.

In deel drie bezoeken we met collega Annemie De Merlier het Sint-Ursula-Instituut in Sint-Katelijne-Waver, waar Wannes De Meyer laureaat werd voor de Platowedstrijd. Hij kwam hiermee ook in de krant terecht, meer dan één keer zelfs!Collega Christian Laes ging dan weer de prijzen uitdelen in het Onze-Lieve-Vrouwecollege te Antwerpen. Hij mocht er de laureaten van de Vergiliuswedstrijd en de eervolle vermelding in de Cicerowedstrijd voor Mit Van Bruggen bekronen.Proficiat aan alle leerlingen én hun leerkrachten!

← ouder nieuwer →