Certamina

Vlaamse Olympiade Latijn & Grieks

Foto's van de gelukkige winnaars

We hadden gevraagd aan onze laureaten en prijswinnaars of ze, bij gebrek aan officiële proclamatiefoto’s, een fotootje van de overhandiging van diploma en prijzen wilden doorsturen. Heel wat mensen zijn daar op ingegaan, tot onze grote vreugde. En vaak werd er een plechtig momentje aan gekoppeld, in bijzijn van de directie.

Bij de laureaten van de Cicerowedstrijd zien we Florine Killemaes van het Sint-Janscollege in Sint-Amandsberg, Morris Calles (mét voeten) uit het Guldensporencollege in Kortrijk, Pieter-Jan Vandenberghe van het Sint-Janscollege in Meldert, Liese Dictus van het Xaveriuscollege in Borgerhout en Nell De Smedt, Hanim Schnabel en Ine Vandevelde van het Sint-Theresiacollege uit Kapelle-Op-Den-Bos.


Ook de winnaars van de Platowedstrijden stuurden foto’s door: Linh Truong en Elias Vissers uit het Sint Jozefscollege in Turnhout, Vincent Lenaerts uit het Sint-Ursula-Instituut in Onze-Lieve-Vrouw-Waver, Kaat Seuntjes uit het Sint-Jozefscollege in Aalst, Lien Ver Elst uit het Heilige Drievuldigheidscollege in Leuven en Michiel Devogel uit het Heilig-Hartinstituut in Heverlee die poseerde met zijn klas.

Daarnaast waren er natuurlijk ook de klassikale wedstrijden van Vergilius en Homeros. Hier kregen we de foto’s van 5LMT-5LWe-5LWi van Ann Pannier uit het Sint-Ursula-Instituut in Onze-Lieve-Vrouw-Waver en het 5de jaar Grieks van Patricia Verbeke van het Heilig-Hartinstituut in Heverlee.


Nog eens proficiat, allemaal, en bedankt voor de foto’s!

← ouder nieuwer →